Hoppa till sidans innehåll

DM inomhus 25-26 januari

21 DEC 2019 12:49
25-26 januari är det Upplands DM i IFU Arena. DM gäller för ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner. Det finns många intressanta löpgrenar från 60 m upp till 3000 m.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 20:45

Var och en anmäler själv via www.friidrottsanmalan.se senast 17 januari. Klubben ersätter en gren per dag. Om man är med på fler grenar än en per dag betalar man in resten till Uppsala LK:s postgiro 692598-6 eller Swish 123 401 68 53. Efteranmälningsavgift betalar inte klubben. 

DM är ett samarrangemang, dvs samtliga uppländska klubbar hjälps åt att genomföra tävlingarna. Vi i Uppsala LK ska hjälpa till med funktionärer till löpgrenarna. Vi vädjar därför om hjälp med detta. Man behöver inte känna att man måste vara med hela helgen. Om vi är flera som kan hjälpa till som funktionärer så kan man ju dela upp tiden. Ni som kan ställa upp som funktionärer anmäler till detta Lotta Frenander som är huvudansvarig för våra funktionärer via mejl This is a mailto link. Anmäl gärna detta så fort som möjligt för att underlätta planeringsarbetet.

Tack på förhand!

Inbjudan

Skribent: Tobias Nordquist
Epost: This is a mailto link

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info