Hoppa till sidans innehåll

Härlig inspirationsdag i Stockholm

30 MAJ 2011 07:06
Svettigt, kämpigt och otroligt roligt! Det hade de ULK:are som var med på klubbens inspirationsdag tillsammans med Running Sweden.
  • Skapad: 30 MAJ 2011 07:06

Inspirationsdag Running Sweden

Riktigt, riktigt nöjda, och strålande glada

efter genomfört löppass.

Det var en ganska liten - 14 personer - men entusiastisk skara som lördag den 21 maj hoppade på bussen utanför Studenternas för att resa ner till Stockholm och Running Sweden.

 

Varmt mottagande av Rubin, Kattis och Mia, våra tränare för dagen. Sen snabbt ombyte för första passet - kombinerade backar och tröskel vid Brunnsviken. Men först en skön uppvärmning, och ordentlig löpskolning. Några nya "silly walks" att lägga till repertoaren för Ewa.

 

Därefter alltså en kombiation av fem branta backintervaller, direkt följt av 1K i tröskeltempo. Rubin hade tänkt att vi skulle köra tre sådana set, men efter två varv var de de flesta ULK:are halvdöda, så det fick räcka där. Fantatiskt roligt med suverän pepp-talk av såväl tränare som klubbkamrater. Det visade sig - förstås - att alla orkade lite mer än de trodde.

 

En snabb dusch. Därefter efterlängtad lunch, pimpad sushi för flera och massor av löparsnack. Kaffe serverades hos Running Sweden tillsammans med en inspirerande föreläsning av Rubin McRae,  f.d Nya Zeeländsk landslagslöpare och initiativtagare till Running Sweden.  Han tränar bland andra Hässelby löparklubb och ULK:s egen snabblöpare Christian Dahlmann. Viktigt budskap - glöm inte vilan!

 

Fast vila fick inte ULK:arna göra, istället stod ett tufft styrkepass för löpare på programmet. Med gymbollar och kettelbells fick sig hela kroppen en rejäl utmaning. En ovan sådan uppenbarligen, med tanke på träningsvärken som många njöt av dagen därpå.

 

Stort tack till Rubin, Kattis och Mia för engagemang och energiboost. Ni var fantastiska! Och stort tack till Nils och Ingmar, som fixat dagen.

 

Lite fler bilder. Foto: Running Sweden.

 

Uppvärmning...

 

Inspirationsdag Running Sweden Inspirationsdag Running Sweden  
 Lite försiktig stretch...    
 Inspirationsdag Running Sweden  Inspirationsdag Running Sweden  
 och sen ...  full fart!!  
 Inspirationsdag Running Sweden  Inspirationsdag Running Sweden  
 Inspirationsdag Running Sweden  Inspirationsdag Running Sweden  

 

 

Skribent: Sofia Bureborn

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info